Patricia Arts Fotografie

Werkwijze

We maken een afspraak. Hierbij kun je eventuele wensen en ideeën alvast kenbaar maken. Je mag meerdere kledingsetjes en/of accessoires meenemen als je dat wenst.

Na het maken van de afspraak ontvang je van mij een document met adviezen ter voorbereiding op de fotoshoot. 

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Ik neem ruim de tijd om een ongedwongen sfeer te creëren en laat de kinderen zoveel mogelijk hun eigen gang gaan om zo leuke en spontane foto’s te krijgen. Lukt het niet dan nemen we even een pauze en als het na de pauze nog niet lukt dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in. 

Na de fotosessie maak ik een selectie van de te bewerken foto’s. Na maximaal 2 weken ontvang je de cd rom. Deze kun je dan thuis rustig bekijken waarna je kunt beslissen welke foto’s je graag afgedrukt wil hebben.  Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit van de afdrukken mede afhankelijk is van de gekozen aanbieder.

Indien je achteraf wil betalen krijg je enkele dagen na de fotoshoot een factuur. De factuur dient eerst betaald te worden voordat de cd rom verstuurd wordt. Nabestellingen worden apart gefactureerd.

De foto’s kun je naar eigen inzicht gebruiken (printen, social media etc) maar het is niet toegestaan de foto’s te bewerken.

Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van de foto’s voor mijn portfolio of andere promotiedoeleinden (social media etc.) dan hoor ik het graag.